Matchmaking services

"Ik mis iemand in mijn leven ..."

Herken je volgende uitspraken?

Ik val altijd op de verkeerde
Ik heb geen geluk in de liefde
Ik ben gedoemd om alleen te bljven
Ik heb alleen maar first dates
Ik mis iemand in mijn leven

Heb je enkele keren JA geknikt tijdens het lezen? Dan kan ik helpen ...

Persoonlijke coaching en matchmaking voor singles 40+. Ik werk momenteel enkel in de regio's West en Oost-Vlaanderen.

Iedereen kan naar de fitness gaan. Wie resultaat wil, huurt een personal trainer in. Een dating coach is een personal trainer voor wie het beste uit zichzelf en de liefde wil halen.

Ik coach jou eerst persoonlijk en regel nadien 3 ontmoetingen met leden die ik persoonlijk gescreend heb. Na jouw ontmoetingen hebben wij contact. Op die manier kan ik jou verder persoonlijk begeleiden tijdens dit traject.

Mijn visie: a happy person is a happy partner. Alles begint bij jezelf.

Interesse in dit spannende traject? Laat van je horen via perla@b-awesome.be

Wil jij een Awesome Match worden?

Mijn coachees/klanten krijgen drie "awesome matches". Wil jij een van die matches zijn, ben je uit de regio West of Oost-Vlaanderen en 35+?

Om deel uit te maken van de Awesome Matches club betaal je slechts 30€ voor 3 maand. Er kan een ontmoeting of meerdere ontmoetingen uit volgen, maar het kan ook van niet. Op een datingsite heb je ook niet altijd kans op een date en daar moet je zelf veel tijd in steken. Hier hoef je zelf niks te doen.

Interesse? Stort dan 30€ op rek nr BE49 9731 8026 8571 met vermelding "voornaam+naam" en "Matches" tav B-Awesome CommV. Je wordt pas opgenomen in de Awesome Matches club als je betaald hebt.

Dit is de link naar het online formulier. Hoe gedetailleerder jij dit invult, hoe meer kans je maakt op een leuke ontmoeting met een van mijn klanten.

https://goo.gl/forms/PcB9YiHmrrGf8eRt1