You + Me = Awesome

Coaching voor koppels


Relatiecoaching is vooral "werken aan jezelf". Je partner is namelijk niet de oorzaak van jouw(jullie) problemen. Je partner bepaalt niet of jij lekker in je vel zit. Je partner is niet verantwoordelijk voor jouw geluk. Je leven en je relatie zijn wat JIJ er van maakt!

Het probleem is dat we het liefst anderen (of de omstandigheden) de schuld geven van onze problemen. Je zult versteld staan hoeveel relaties gered worden, omdat één van de partners zijn/haar eigen problemen heeft opgelost.

Zorgen dat je de liefde in jezelf weer voelt. Dat je weer energie krijgt bij de gedachte aan een toekomst met je partner. Daar kan ik bij helpen. Ik coach jullie apart en samen om tot het beste resultaat te komen.

Wat je zult merken is dat als je weer dichter bij jezelf komt, dat je ook dichter bij je partner kunt zijn. Met mijn training en coaching die vooral gericht is op communicatie, liefdestalen en hechtingstheorie komen jij, je partner en jullie relatie weer helemaal in de flow. A happy person is a happy partner.

Wil jij een traject starten of wil je meer informatie? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact op.